Mokykloje nuaidėjo paskutinis skambutis

Gegužės 26 dieną, 12:30 val., simboliškai skambant varpeliui, į aktų salėje vykusią paskutinio skambučio šventę susirinko mūsų mokyklos abiturientai, svečiai ir mokyklos bendruomenė.
Šventė prasidėjo vaidinimu, kurį abiturientams paruošė IIIa ir IIIb klasių moksleiviai. Vaidinimas buvo nuotaikingas ir jaunatviškas, pagrindinė siužeto linija – apie mokinio pastangas surasti mokytoją, kuris jam galėtų pagelbėti dėl specializacijos darbo. Mokinys apsilankė muzikos, technologijų, šokių ir dailės pamokose. Būtent per šokių pamoką abiturientus pasveikino pradinių klasių mokytoja Milda Černiauskaitė. Aktoriai puikiai vaidino ir įkūnijo personažus, dėl to buvo nesunku atpažinti mokyklos mokytojus. Po ilgų paieškų pagrindinis veikėjas pristatė savo darbą publikai. Per specializacijos darbo pristatymą sveikinimo žodį tarė mokyklos direktorė Regina Mikalauskienė. Direktorė palinkėjo abiturientams sėkmės laikant brandos egzaminus ir įgyvendinant savo svajones, pasirenkant gyvenimo kelią. Abiturientai pasveikino savo mokytojus, padėkojo už sąžiningą darbą ir rūpestį, įteikė jiems gelių.
Renginys pasibaigė jausminga daina „Skriski, skriski Lietuvėlėn!“, kurią atliko IIIb klasės mokinė Kotryna Kiznytė, akomponuojama muzikos mokytojos Svetlanos Kirkilienės.
Mieli abiturientai, linkime Jums sėkmingo skrydžio į gyvenimą ir daug galimybių augti, kurti, įgyvendinti savo idėjas ir svajones!

Umberto Masi, III b

Skip to content